Tempel-dag
Door: Mama
Blijf op de hoogte en volg Ligang
17 Augustus 2019 | China, Hohhot
Ligang zijn voeten doen te veel pijn om te schrijven ;-)
Vandaag hadden we onze Tempel-dag.
Na een werkelijk verrukkelijk ontbijt, we worden als vorsten behandeld, het zal de naam zijn, hihihi, zijn we naar een Islamitische Moskee gelopen. Een prachtig gebouw met een grote koperen kan ervoor, ik wilde er nog over wrijven maar er stonden al zoveel anderen bij, ik wacht wel totdat het wat rustiger is.
Daarna zijn we naar de Dazhao Tempel geweest. Hier waren we 10 jaar geleden ook, maar het blijft indrukwekkend. Maar ook wij waren hier een grote attractie, we moesten op de foto en film.
Ligang wordt toch regelmatig in het Chinees aangesproken en als wij dan met hem praten, vinden de plaatselijke inwoners het nog veel interessanter. Daarna zijn we doorgelopen naar de Five Pagoda. Echt midden tussen de hoogbouw van banken, hotels, appartementen en investments groups. Het contrast kan niet groter zijn. Naast ons waren er nog zo’n 10 andere gasten dus konden we hier heerlijk kijken en genieten. We hebben echt veel gelopen, daar heeft Ligang gelijk in, maar zelfs hij vond het de moeite waard.......
19 Augustus 2019 - 11:35
Ester:
Die kan lijkt wel de lamp van Alladin...Toch even overheen wrijven buuf, tenzij je geen 3 wensen hebt ;-)
Mooie foto's ook! Groetjes X